Vertaistukitoiminta

RT-tapaamiset

ovat avoimia tilaisuuksia rauhanturvaajille. Tervetuloa varsinkin nuoremman polven rauhanturvaajat tutustumaan toimintaan ja tapaamaan rauhanturvaajia.

Keskustelu on vapaamuotoista. Lisäksi teemoja voivat olla esim. RT-kokemuksen merkityksellisyys itselle ja muille. Mitä jäi käteen ja miten voimme evästää muita samassa tilanteessa olevia?

Katso kevään 2016 RT-tapaamisia tästä

RT-tapaamisia - projekti kustantaa, ei edellytä jäsenyyttä

Rauhanturvaajat vertaisina – projektin RT-tapaaminen (Rauhanturvaajien tapaamisia) yhteistyössä Helsingin Rauhanturvaajat ry:n kanssa.

Rauhanturvaajat vertaisina – projektin RT-tapaamisia (Rauhanturvaajien tapaamisia)

Aika: Seinäjoki ti 14.6.2016 klo 18.30-21.00

Paikka: Huviretki, hotelli Cumulus

HUOM! Ilmoittautuminen ASAP ruokatilauksen vahvistamiseksi 9.6.2016 klo 24.00 mennessä.

hannu.piispanen(at)rauhanturvaajaliitto.fi

Sisältö:

Tilaisuudet ovat avoimia rauhanturvaajille.

Vapaata keskustelua ja kokemusten jakamista esiin nousevista asioista.

RT-kokemuksen merkityksellisyys itselle, mikä oli plussaa ja mikä oli miinusta.

Mitä jäi käteen ja miten tukea samassa tilanteessa olevia?
Vertaisryhmät

Vertaisryhmistä tiedotetaan tässä erikseen.

Netti- ja puhelintuki

Rauhanturvaajien ja läheisten tukemiseen uusi palvelumuoto Tukinettiin

Rauhanturvaajien ja heidän läheistensä vertaistuki on laajentunut nettiin. Suomen Rauhanturvaajaliiton hallinnoima ja RAY:n tukema Rauhanturvaajat vertaisina – Tukea kotona ja kaukana -projekti 2013-16 avasi uuden ryhmämuotoisen tukipalvelun verkkokriisikeskus Tukinettiin (www.tukinet.net ) YK:n Kansainvälisenä rauhanturvaajien päivänä 29.5.2014.

Katso lehdistötiedote tästä

Vertaistukipuhelin. Suomen Rauhanturvaajaliiton vertaistukitukipuhelin on ollut käytössä vuodesta 2008 lähtien. Puhelin on oleellien osa projektia vertaistuen yhteydenottoväline, koska kaikilla ei ole nettiä käytössä. nro 020-7698 111. Palvelu on maksutonta, mutta operaattori velottaa aloitusmaksuna 8,28 snt/puhelu + lanka 7 snt/min tai gsm 17 snt/min.

Periaatteena luottamuksellisuus ja voi asioida nimettömänä. Esite

Koulutamme uusia vertaistukipuhelimen päivystäjiä

Suomen Rauhanturvaajaliiton vertaistoiminta laajentaa PV:n tukeman rauhanturvaajien ja läheisten vertaistukipuhelimen päivystäjärinkiä.

Etsimme 25-50 – vuotiaita rauhanturvaajia koulutukseen, joka pidetään Tampereella 21.5.2016 klo 9.30-16.30. Koulutus on 10- 16 henkilölle. Osallistujille maksuton ja sisältää koulutuksen, ateriat ja polttoainekulut tai juna-/bussilipun korvauksen. KATSO LISÄÄ